მოკოს შესახებ

ყავა მოკო - წარმოუდგენლად გემრიელი

მოკო შემოაქვს საუკეთესო შერჩეული ყავა კოლუმბიის მაგდალენას და ბრაზილიის მოგიანას რეგიონებიდან. 

ყავა მოკო არის ხელით ნარჩევი ყავის მარცვლები მაგდალენას და მოგიანას რეგიონებიდან. 

ყავა მოკო შექმნილია მწვანე მარცვლებისგან, მოხალული და დაფქული საქართველოში, მოკო-ს სპეციალური რეცეპტით..  

რაც განასხვავებს მოკო-ს სხვა მწარმოებლებისგან არის ის, რომ მოკო-ს გუნდი ორიენტირებულია მუდმივ განვითარებაზე. 

ყავის მარცვალის მოსავლის აღება

ხდება ყავის მარცვალის მოსავალს აღება და შემდეგ შრება ტრანსპორტირებისთვის გასამზადებლად.

მექანიკურად გარეცხილი

მარცვლის რბილობი მთლიანად ცილდება მექანიკური დამუშავების გზით.

ფერმენტულად გარეცხილი

ფერმენტაციის პროცესში ხდება ლორწოვანი გარსის გაცლა პერგამენტიდან.

სველი ჰულეტი

აშორებს პერგამენტს ჯერ კიდევ სველი მარცვლიდან და შემდეგ განაგრძობს ღია გახსნილი მარცვლის გაშრობას ტენიანობის დონის დასარეგულირებლად.

გაშრობა

ხდება ყავის გაშრობა ტენიანობის დაკარგვის პარალელურად.

მოხალვა და დაფქვა

ყავის მარცვლები მოკოს საფირმო რეცეპტით გადმოტანილია საქართველოში შესაწვავად და დასაფქვავად.

ყავა მოკო - დაუჯერებლად გემრიელი